- Pedicurebehandeling

Pedicure behandeling

Beschrijving behandelingen

 
Pedicure behandeling
Een pedicure behandeling bestaat uit de volgende onderdelen:


Desinfectie voor optimale hygiene, nagels op de juiste manier knippen, verwijderen van overtollig eelt, behandelen nagelproblemen (kalknagel, ingegroeide nagel), behandelen huidproblemen (likdoorn, kloven, wratten), machinaal bewerken van uw nagels en/of eelt / kloven en/of likdoorn, polijsten van de nagelplaat, schoonmaken van de nagelomgeving en incremen met speciale voetencreme.
Wanneer u heerlijk ontspannen naar huis wilt, adviseren wij u te kiezen voor een pedicure behandeling de luxe. Dan kunt u, na de pedicurebehandeling, genieten van een onstpannende voetenmassage.
De behandeltijd is 30, 45 of 60 minuten (vast te stellen op basis van de anamnese).


Pedicurebehandeling eerste afspraak
Voor een eerste afspraak (inclusief anamnese) wordt standaard een pedicurebehandeling van 60 minuten ingepland. Tijdens de anamnese worden uw voeten goed genalyseerd en de huid en / of nagelproblemen worden besproken. Er wordt een clientenkaart ingevuld met enkele, van op de voet van toepassings zijnde, gezondheidsgegevens en waarop een beschrijving van uw voeten met een behandelplan wordt gemaakt. Er wordt nog een foto van de voet gemaakt en daarna worden uw voeten behandeld. 


Pedicurebehandeling diabetici
De voetbehandeling is in eerste instantie* gelijk aan de standaard pedicurebehandeling. Uiteraard op basis van de voorschriften "behandeling van diabetici" en met de benodigde diabetici-controles. Doordat wij een door de verzekeraars erkende aantekening voor diabetici hebben, krijgt u in de meeste gevallen de behandeling vergoed door uw verzekeraar.
*  Op basis van de amnamese kan het tarief voor de vervolgbehandeling worden vastgesteld.


Pedicurebehandeling de luxe
Na de pedicurebehandeling volgt een ontspannende voetenmassage. Bij een pedicurebehandeling van 40 minuten volgt een voetmassage van 20 minuten. De totale behandeltijd is 60 minuten.


Pedicurebehandeling 30 minuten
Op basis van de anamnese kan, in overleg, een behandeling van ongeveer 30 minuten volgen. Deze behandeling kan alleen als u een vaste klant bent en bij behandeling binnen 6-8 weken.


Voetbehandeling compleet
We beginnen met een heerlijk ontspannende voetenbadje en een pedicure behandeling. Daarna volgt een srub en een masker of parafinnepakking voor uw voeten: echt een weldaad voor de huid.  U gaat echt helemaal ontspannen en herboren naar huis!!!
Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om de ene keer uw voeten te verwennen met een pedicurebehandeling en de andere keer een voetenmasker met een ontspannende voetenmassage.
Geeft u een cadeaubon? Dan zijn er allerlei cadeaumogelijkheden. Voor € 7,50 budget, zijn er leuke cadeaus voor de voeten. U kunt de jarige laten genieten van een pedicure  Succes verzekerd!!
Ontspanningsvoetenmassage
U gaat lekker in de stoel liggen en wordt toegedekt. Tijdens de onspannende voetenmassage (voetreflex) wordt niet gesproken. De massage kan worden begeleid met muziek naar keuze. Daarna even rusten met iets te drinken.
Is ontspannend en zorgt tevens voor een betere doorbloeding.
Echt een oppepper!


Nagels knippen
U kunt bij ons terecht voor het knippen van uw nagels. In dat geval geldt het tarief voor een plaatselijke begandeling.Uw nagels worden geknipt, daarna worden uw nagels en voeten machinaal behandeld. Uiteraard wordt ook deze behandeling afgesloten met het incrèmen van uw voeten.


Voetbehandeling bij schimmelnagels
De voetbehandeling is in eerste instantie gelijk aan de standaard pedicurebehandeling, waarbij de nadruk ligt op de behandeling van de nagels. Wij sturen een stukje nagel naar het labaratorium om de eventuele aanwezigheid van een schimmel in de nagel te bevestigen. De nagels zullen zoveel mogelijk worden verdund en de nagelomgeving wordt schoongemaakt. Bij behandeling van nagelschimmel is het verstandig om voor elke behandeling schone sokken mee te nemen. Wij raden u aan de nagels te behandelen met Myco Cure. Ook de sokken en schoenen moeten ook worden behandeld met een schimmeldodend middel.
U moet rekening houden met een behandeltijd van 6 maanden tot een jaar. U krijgt elke 6 weken een vervolg afspraak. In sommige gevallen kan de vervolgafspraak na meerdere weken volgen.

 

Tot slot volgt een toelichting van de certificaten:

Diabetische voet
Ruim 10% van alle diabetisch patiënten heeft complicaties aan hun voeten als gevolg van hun ziekte. Door mijn specialisatie ‘Diabetische Voet’ ben ik in staat professionele hulp en verzorging te verlenen. In veel gevallen wordt deze behandeling ook door de ziektekostenverzekering gedekt.

Reumatische voet
Voor iemand met reumatische klachten is het noodzakelijk om een pedicure te zoeken die kennis heeft over deze ziekte en de gevolgen. Door mijn specialisatie kan ik goede adviezen geven over de te gebruiken materialen en hulpmiddelen en zorgen voor drukverlichting bij knobbels.

Nagelbeugeltechniek
Met behulp van metaal of kunststof maak ik een beugel op maat die bedoeld is om de nagel naar een juiste vorm te corrigeren.

Voet- en onderbeenmassage
Een heerlijke behandeling die ook tot doel heeft om de doorbloeding te verbeteren en om afvalstoffen te verwijderen. Een echte oppepper! De massage kan ook als aparte behandeling gegeven worden.

 
VOET-ENKHUIZEN Tine Haakman
Paludanushof 77
1601 MP ENKHUIZEN

T.  06-38072530
M.  06-38072530
E.  tine.haakman@quicknet.nl
KvK nr.  37139877

Wij zijn vandaag gesloten


maandag 09:00 -    17:00
dinsdag 09:00 -    17:30
woensdag 09:00 -    17:00
donderdag gesloten    
vrijdag gesloten    
zaterdag gesloten    
zondag gesloten    Deze site is mogelijk gemaakt door
Pedicure Website